Ode nam Skyeurope

General topics related to aviation in neighbouring countries.

Ode nam Skyeurope

Postby flybosnaDOTcom » 01 Sep 2009 07:20

Mozda nije imao bas puno relevansa za BiH, al je u susjednim drzavama, Balkanu i Centralnoistocnoj europi bio jedan bitan faktor u NTT. Danas je kihnuo zavuijek, nakon 2 godine borbe sa likviditetom.

Svi letovi su suspendirani, vec su jucer svi letovi bili odkazani i svi su bili sigurni da nece prezivjeti.

Imao sam super iskustva sa njima i jedan period sam svaki mjesec putovao sa njima. Jedna od naj boljih NTT sa kojim sam letio, iako su balkanci nisu bili skroz ukoceni kao sto to vidis kod nekih drugih, npr. Wizzaira...

RIP Skyeurope, dabogda se preporodio :-)
Mirza Ibrahimovic
flybosnaDOTcom

Re: Ode nam Skyeurope

Postby vaccbih1 » 01 Sep 2009 10:37

Ocekivajuci,

Nisam dosta pratio desavanja u skyeurope nazalost da bi mogao stavit pametankomentar.. malo cu procitati pa vam se javim na ovoj zanimljivog temi, ali mislim da su imali wizz-a kao glavnog konkurenta.
Kind Regards,
Irhad Durakovic Rizvo
---------------------------
vACC BiH Director
Visit: fly-sea
Image
vaccbih1
Site Admin

Re: Ode nam Skyeurope

Postby Armin » 01 Sep 2009 15:27

http://www.youtube.com/watch?v=Wdgs2YCPRKA

Jedan jako dobar video!

This historical flight was on 20th of August 2006 over Budapest, Hungary. MALEV aircraft is an 737-800NG, Sky Europe is an 737-300.
We made this video by six cameras. The helicam was a professional wescam with 30X zoom!!!
Thanks for Zsolt Szüle, Mikós Varga, Péter Krauth, Ákos Andrasev, Gábor Harmati, Ferenc Bíró and Zoltan Csincsi!

Uzivajte
Image
Armin

Return to Aviation in neighbouring countries